A mama kedvence
Az eloktronikával voltak gondok. Volt gond az elektromos ablakokkal meg a hátsó lámpával.
Elsö hónapban kipurcant a jobb hátsó lámpa, de aztmondták hogy ez valami szériahiba... (nem került semmibe a javitás) Késöbb a másik hátsó lámpa is bedöglött de megjavitották azt is.
Az autóba 8 hangszóró lett szerelve (megjegyzem, elég silány minöségü szerkezet, mármint nagyon gyenge) amiböl az elsö két hangszóró hamarosan elkezdett hörögni (mintha kiszkadt volna a membrán). Miután szétszedtem, rájöttem hogy csak a mögötte lévö müanyag darabot kell kicibállni és a hangszórók "meggyógyulnak". :)
Kb. 6 hónapos használat után elkezdtek az ajtók recsegni (mármint valami ott, benne...), ha rosszútra ér az autó. Ezt azóta sem sikerült megjavitani mert egyszerüen a müanyag merevitök koptak ki amik a kárpitot rögzitik belülröl és nincs mit csinálni velük. Sajnos valami sz@r, kemény müanyagbol vannak csinálva :(( Ennyi pénzért ezt nem tudom hogy engedheti meg magának a VW... (nem tudom sikerült e kihangsújozzam mennyire idegesitö ez a zaj, föleg városban).
A haverom vett egy 8 éves Vectrát és az nem zörög, ez meg... (viszont annak volt baja a fékekkel már)
U.I.: Anyám imádja az autót!
- Volt gond az elektromos ablakokkal meg a hátsó lámpával.
West Car Trade
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2003 |