A kellemes meglepetés
Az autót 2 hónapja vettem, polír állapotban ismerőstől, garntált 49.000 km-rel. A gazdinál 100 fölött nem nagyon járt az autó, 1.4-es lusta, de így még lustább volt, aztán megkergettem egypárszor, és kellemes meglepetéd volt. 75 paci dolgozik folyamatosan 120-at kényelmesen elautózgatok vele, 5 személlyel és klíma használattal az előzéseknél erősen bele kell állni a gázpedálba, nem egy izomautó de a váltóval ellensúlyozták.A futóműve sokkal jobb mint az új vw passat Comfortline-é, faternak az volt és vezettem, Octavia sokkal feszesebben áll az úton. 1.5-ös Ladához képest jól megy kényelmesebb középkategóriás autó, de vw passat sportline-hoz képest lusta! Ülések jobban "foghatnának" székes stílus. 2. autóm és nagyon örülök neki, nem is kell nagyobb mert még nem érzem annyira a nagy tempót, nemtudok belemenni necces előzésekbe, óvatosan közlekedek vele. Nemtudom h csajozós autó-e, de nekem tetszik, a csajokat meg nem ezalapján választom.
Rossz: őőőőő gondolkodni kell, műszerfal alatt valami zörög ha hideg van, többet nem tudok mert még nincs :S
- nálam még semmi
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |