Autók » Skoda » Octavia/octavia Tour (1996-2010)

Octavia/octavia Tour 1,9 TDI

A cseh ferrari,csak megbízhatóbb

rosszat nem tudok róla mondani , mivel nem venném észre , hogy valami komoly hibája lenne.nem értem meg azokat akik erre a tipusra panaszkodnak,mivel alapjába véve egy szolid jármü,és ha valaki versenyautónak használja az illetöben van a hiba.Én a nyugodt 90 tempóval közlekedek,mégha lassúnak is tünik,de nem szeretném ,ha utánnam is csak egy kereszt maradna az út szélén,amikkel már tele van az összes út mente.Ilyen tempó mellett a kedvezö fogyasztás biztossan elöny,föleg a kisebb pénzüeknél.Nálam nem ritka (valós érték,nem pc) a 4 liter alatti fogyasztás.A kiláthatóság elöre olyan átlagos,de a hátrafelé,bizony eléggé körülményes,és bizony nagyon hozzá kell szokni,hogy keveset látok hátrafelé.
A csomagteret nem lehet nem említeni ,mivel tényleg hatalmas,és egy átlagos családnak van mit tenni ,hogy telepakolja,a kirándulások alkalmával.
Nálam eddig bevált,ha valaki nem ért velem egyet ,vagy ellentétes véleménye ,kérem--cezarr@centrum.sk

- elsö fényszórócsere(32000),turboszelepslág kilyukadt (500)

maszek

márkaszerviz (ritka drága,felületesség,nincs javítás ,csak csere,ha jó ha rosz,talán bejön alapon)

Fenntartási költség (7) Évjárat 2002
Megbízhatóság (10) Vezetett km 22000
Előző autója? lada 2107 Következő autója? min 10 évig semmit
Verdikt (7.5/10)

Skoda Octavia/Octavia Tour 1996 (2003 - 2003)