A cseh ferrari,csak megbízhatóbb
rosszat nem tudok róla mondani , mivel nem venném észre , hogy valami komoly hibája lenne.nem értem meg azokat akik erre a tipusra panaszkodnak,mivel alapjába véve egy szolid jármü,és ha valaki versenyautónak használja az illetöben van a hiba.Én a nyugodt 90 tempóval közlekedek,mégha lassúnak is tünik,de nem szeretném ,ha utánnam is csak egy kereszt maradna az út szélén,amikkel már tele van az összes út mente.Ilyen tempó mellett a kedvezö fogyasztás biztossan elöny,föleg a kisebb pénzüeknél.Nálam nem ritka (valós érték,nem pc) a 4 liter alatti fogyasztás.A kiláthatóság elöre olyan átlagos,de a hátrafelé,bizony eléggé körülményes,és bizony nagyon hozzá kell szokni,hogy keveset látok hátrafelé.
A csomagteret nem lehet nem említeni ,mivel tényleg hatalmas,és egy átlagos családnak van mit tenni ,hogy telepakolja,a kirándulások alkalmával.
Nálam eddig bevált,ha valaki nem ért velem egyet ,vagy ellentétes véleménye ,kérem--cezarr@centrum.sk
- elsö fényszórócsere(32000),turboszelepslág kilyukadt (500)
maszek
márkaszerviz (ritka drága,felületesség,nincs javítás ,csak csere,ha jó ha rosz,talán bejön alapon)
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 22000 |