Autók » Skoda » Octavia/octavia Tour (1996-2010)

Octavia/octavia Tour 1.4 cool

A család igáslova

Már 2 naposan szervizben voltam vele mivel a fels? lambdaszonda megadta magát, ezt garanciába cserélték minden szó nélkül. Egy kicsit zavaró hogy a bels? kárpi meleg hatására egy kicsit ropog ( kint hideg van benn pedig megy a fütés). Az autó maga kényelmes és hatalmas 4 gyerek mellet ez kifelyezetten hasznos bár egy kicsit kicsi a hátsó lábtér. Az elektronikus kütyük egy kicsit puritának ( elötte egy II Xsarám volt, és ugye a francia kényelmi elektronika verhetetlen), de a célnak megfelel. A futómüve viszont nagyon el lett találva kanyarokban nagyon stabil és ezeket a magyar utakat is jól birja.A fényszóró viszont egy kicsit maga elé hord ( ezt egy kis utánállitásal korrigáltatam).

- 2 naposan a fels? lambda szonda megadta magát garanciában kicsrélték

Tatabányai Skoda szalon (korrekt munka, vev?központú kiszolgálás)

Fenntartási költség (9) Évjárat 2004
Megbízhatóság (8) Vezetett km 22000
Előző autója? Xsara II Következő autója? Skoda Octavia II 1.9 pdtdi
Verdikt (7.5/10)

Skoda Octavia/Octavia Tour 1996 (2003 - 2003)