1. Igényes és gépész szemmel!!!!!
Egy éve hajtom, az elözö automhoz (fabia) képest a kényelme hatalmas:) A belső tér nincs leszűkítve a burkolatokkal. Én az 1.4-essel meg vagyok elégedve, olcso a negyedéves bizti meg enni se eszik sokat, de az 1500-ös Ladát leveri:) Gépszerelő vagyok és szeretem a preciz munkát ebből kifolyolag az autóra is érzékeny vagyok! Vásárlás után kicseréltettem a vezérműszijat feszitőkkel együtt, majd kicseréltem a szűrőket a gyertyákat! Csakis minőségi alkatrészt használtam fel és igényes munkát végeztem rajta! MEGHÁLÁLJA!!!! 2009 februárba trafocsere (amit ellestem a szerelőtől igy fel vagyok készülve, kb 10 perc alatt megvan) Rokon Golf4-be már 3 ki lett cserélve, WV betegség:( Ezenkívül semmi gond! Klimát kitakarirottam, sokkal frissebb a levegője. Ajánlom mindenkinek 2évente a takaritást, házilag egyszerű csak egy 1000ft-os spray kell. A lökhárítót felhuzattam két csavarral az alsó kereszthídra, így már nem ér le semmihez se (persze savállo csavarral mert nem rozsdásodik)! Külseje Tetszik, akkora mint egy Passat. A váltoját szokni kell, de könnyű vele.
Felni csere 14"-rol 16"-ra, sokkal pontosabb kormányzást és a kátyukon átsiklást adnak a 205-ös gumik! A Karosszéria viszont nem a legmerevebb így erősen gondolkodom egy tonymerevítőn. De ez még a jövő zenéje.
A gyári zenét egy Sony rádio és Blau hangszorok váltották fel!
Vigyázok az autora mert az is vigyáz rám, kerülöm a kátyukat és csak minőségi benzint tankolok bele, nem pörgetem a motort hidegen. Ja és a kocsinak mindig csilli-villinek kell lennie.
Szerethető auto, vannak és lesznek hibái az biztos, de megjelenése és vezethetősége is elég jo és megbízható!
Fogyasztás: 800km=sipolás=49liter benzin=6.12 vegyesen és ebbe benne van egy rész klímával!!!!!!!!! Szerintem nagyon barát ekkora autótól.
- Gyujtotrafo csere! Lökháríto felakadt:(, Stabilizátor szilent csere mert nyöszörgött
Budai Bosch,
A szervizelést én csinálom, a feléből kijön és tudom mi kerül a motorba!!!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |