...ezzel megnéznek az utcán:)
Meglátni és megszeretni. Tudtam,hogy jó autó és megbízható,de ezen felül men? is.Igaz csak az 1.6-os (101 LE) motor van benne, de a magyar utakon tökéletesen megfelel.Kedvence a 120-130 ,de mentem már vel 195-el is. ( igaz,akkor 16 litert gurgulázott "pillanatnyilag" ).Fullos felszereltség ( b?r,climatronic,ülésf?tés,2 légzsák 4 e ablak...).
Nagyon mutatós ,id?tálló forma.Az elöl és csomagtartóban királyi a hely ,de a hátsó üléseken nem fincsi megtenni az Ajka- Záhony távot.Ekkor jön jól a mögöttem ül?nek,hogy nem vagyok egy Kareem-Abdul Jabbar:)
Az egyetlen gondom,hogy az el?z? tulaj ( m?ért? volt),kivette a gyári rádiót és egy jóval komolyabbra cserélte ( erölköd?, navi..stb) ,de sajnos,mindenféle hókuszpókusz ellenére sem fogja 100%-an az adókat.
A hátsó ajtók nyikorognak - típushiba.Autómosás után óvatosan kell felnyitni csomagtartót ,mert különben egy csomó víz ömlik csomagérbe( vízelvezetési hiba)
- bal hátsó gyerekzár, ablaktörl?-motor,nem gyári a rádió- nem tökéletes a vétel, a lámpa bekapcsolására figyelmezet? elektronika
Gál János (Ajka)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1999 |