A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Skoda » Octavia (2020)

Octavia 1,5 Tsi Style Limusine 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Cseh remek, csak a szoftver még mekeg.

Szöveges ítélet

Első 0 km-es kocsim. Céges autó, előtte mások által levetett kocsikat hajtottam. Nekem nagyon bejön a kocsi formája. Elegáns, nem kirívó, nem szül előítéleteket. Belül kellően tágas, 4 felnőttnek is, és nagyon letisztult. Eddig az összes Skoda kicsit egyszerű volt eddig az Octaviáig, de ezzel most nagyott léptek előre minőségben / designban. Csak limuzin jöhetett szóba, és ezzel a hatalmas 600 literes csomagtartóval isteni. 17" felnikkel kértem, amik kellően látványossá teszik az autót. Féltem, hogy kevéske lesz az 1.5 150LE, de mindenre elégséges, pláne egy ilyen könnyű kasznihoz. Előtte próbáltam egy automata 1,5 benzín Insigniát oda pl nagyon kevés egy ekkora erőforrás. Vezetési élmény nem sok, de engem ez abszolút nem érdekel. Az ülések nagyon jól tartanak, hosszú vezetés után sem jelentkezik hátfájás. Szeretem a sok-sok újdonságot amit az autó ad, nekem egy 14 évvel ezelőtti technológiához kellett viszonyítanom.

Pozitív pl:
manuál váltónál a tempomat fékezi is az autót, és váltás után is tartja a beállított sebességet. Vagy pl. a tolatóradar abból az irányból (hangszóróból) szól ahol közel van vmi. A váltó szépen kapcsol, abszolút nem hiányzik az automata az előző kocsimból. A visszagurulás gátló fenomenális dolog, mindenkinek ajánlom, rengetegszer segít pl lámpánál lejtös úton. A front assziszt simán lefékezte a kocsit egy őz kukoricatáblából való öngyílkossági kísérletekor, itt az emberi reakció biztos, hogy kevés lett volna. Amit nagyon bánok hogy nem harcoltam ki az az elektromos csomagtartónyitást, mivel dög nehéz az 5. ajtó. Végre nem izzadós (télen meg rideg) bőr, hanem szép szövet belül, illetve szerintem kellően gyors az ülésfelfűtés, és remek a kormányfűtés is. Mivel kisgyerekes apa vagyok a hátsó ülések műbörbevonata is kötelező "x" volt az extráknál.

Negatív:
Nekem a legnagyobb negatív az unalmas, és gyenge színválaszték. Maradt hát a kényes fekete, mert a sötétszürke nem szürke hanem kékesszürke, már újonnan is olyan kopottas hatású, a fehér meg szerintem a kombival mutatós nem a limuzinnal. A többi szín meg nem teszi kellően üzletiesen elegánssá a kocsit ahogy én szerettem volna. Bezzeg a hetes Golfok metálfény választéka ehhez képest..na mindegy.
Hát igen, a kocsi szoftvere és annak kezelése egy agyrém, de idővel szokható, és jönnek rá a frissítések, pár dolgot már javítottak, tehát bízom benne hogy idővel helyreteszik. Az asszisztok elmennek, a sávtartó viszont botrány, + a sok-sok okoskodó üzenet , és kikapcsolhatatlan sípoló hangok sokszor kizökkentik az embert, az amúgy nyugodt, derűs kedélyállapotból.


Fogyasztása 6e km után, 70% városi használattal 6,7liter dinamikusabb vezetési stílus mellett. Én azt gondolom ez abszolút vállalható. Autópályázáskor 130-at tartva jönnek az 5L és az alatti értékek is!

Remélem hosszú ideig, problémamentes partnerem lesz. Képek sajátok.

Hibalista

- Még semmi.

Ide hordtam szervizbe

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2020
Kényelem (9) Használati időtartam év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (8) Vezetett km 6000
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? s80 d5 Következő autója? VW
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.4/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Skoda Octavia 2020 (2020)

További ítéletek (21 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)