The Beast
Karácsony előtt vettünk új autót és hosszas keresgélés után az Octavia RS-t választottuk. Mivel a mostani bizonytalan pénzügyi helyzetben nem akartunk hitelre vásárolni így a használt autó mellett döntöttünk. Kb 3 hónap utánajárás után sikerült egy olyan autót találni, ami mind anyagilag mind állapotát illetően megfelelt.
Azóta boldogan használjuk, a család és a barátok imádják aki beleül az alig akar kiszállni belőle.
Személy szerint nagyon elégedett vagyok az autóval, a külső tulajdonságaival legalább annyira mint a teljesítményével.
Sajnos ezt a kocsit sem városi használatra találták ki, de azért nagyon jól megbirkózik a feladattal, bár a városi közlekedés szerintem visszafogottságot igényel.
Autópályán viszont nincs párja a kategóriában (kivéve a típus fehér színű, fényhíddal ellátott példányait).
Az eddig megtett kb. 10000 km alatt egyetlen probléma sem merült fel, az autó továbbra is tökéletesen működik.
Nemrég a motor programozásán is változtattak, így az együtt eltöltött idő még élvezetesebb, legyen szó csak egy lámpától-lámpáig történő "gyorsulásról", vagy az autópályán történő tempós haladásról.
- Még semmi.
Mentes és Társai Kft
1191 Budapest
Attila u.36-38.
(Kispesten)
- korrekt, gyors ügyintézés és szerelés -
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | 206 2,0 HDI | Következő autója? | OCTAVIA RS |