Szerettem, kezdem bánni, hogy eladtam
- Gyakorlatilag semmi sem romlott el. 2 hónap után zötyögős úton valami iszonyú kattogást hallottam hátúlról vagy középről vagy előlről: lényeg, hogy a vezetőülésből beazonosíthatatlan helyről, de a keszthelyi szervizben kiderítette a szerelő, hogy a kipufogó felfüggesztés az, hajlított valamit egy fogóval és elmúlt.
Pápa-Celldömölk Leier. Bal ajtó sérülés miatt vittem először hozzájuk Pápára (mivel Pápán vettem). A értékesítés, eladás, alkukészség remek volt gondoltam a szervíz is az. Pápára vittem, aztán egy hét múlva udtam meg hogy Cellben van a kocsi mert ott van olyan szerelő. Lényeg: miután én utánajártam, hogy a biztsító tényleg fizet és elhozhatom a kocsit, elmentem érte cellbe. A kocsi kész volt elvileg a munka kifogástalan volt, de nyakig koszos volt: A szélvédő vastag volt a bogártól (akkor még bejáratós volt, szerintem legalább 140-el tekerték), belül a rádió olajos taperásnyomos, akormány ragadt, a kesztyűtartón,jobb ajtón és középoszlopon lábnyomok votak (talán dugtak benn? de ki kicsodát mert bakancsnyomok voltak, egy ilyen autóval körömcipős nőt is fel lehet szedni)
Keszthelyi Skodások.
Korrektek, időre várnak, benn lehetsz az autódnál, kedveltem őket.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Ford fúzió :-) | Következő autója? | Toyota |