Sose legyen rosszabb kocsim...
Már korábban is írtam...
Most 70000km után semmi bajom vele,- nem RS - nem is kell a mindennapi közlekedéshez (direkt 16"-os felnivel kértem a gyári 17"-helyett ! ).
A lóerők elegen vannak, lásd csatolt kép !
Minden funkciója hibátlanul működik, klíma -azonnal megy, ha valaki nem így érzi, vizsgáltassa meg.Rádió -12 hangszóróval+cd-tár, hibátlan, -csak a gyermek mindig elállítja a basszust.
Az elején tettem bele +olajat, első ijedtemben,-narancssárga hibaüzenet, sztem gyárilag nem volt eléggé feltöltve, azt kérte vissza !- de azóta nem kellett.
Olaj ! Castrol longlife II/III most nem tudom hirtelen.(3000ft/L-Br. )
Nem ömlengek, nem szaporítom a szót: ez 1 mindennel felszerelt kivitel és minden funkciója működik, nem fogyaszt sokat,-hozza a gyári értéket normális (kresz ) sebeség mellett.
Mérete elég, praktikussága szinte "lekörözhetetlen", márkaszervizek "patika drágák ".(( barátomnak benzines kocsijának a nagy szervizére -vez. lánc, stb. 260eFt-t mondtak, nem akartam elhinni ! ))
MOst hogy lassan lejár a 2 év, keresek 1 jó szakit, vagy vissza Szlovákia, ahol ismerik a Skodát és méltányos árat számítanak fel.
- A jobb hátsó ablak úgy 80km/h felett zúgott.. majd tömítés igazítással megszünt.
- Csak amikor nem szólt a rádió akkor zavart.
Párkány, Dújváros.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |