Rs Octavia az eddigi legjobb autóm volt!
Nem volt könnyű lecserélni az előző Skoda Superbemet, mert
nemnagyon volt más dízel ami tetszett volna. Amikor kijött az új RS csak benzines volt belőle az meg nem nekem való a 12l fogyival városban. De megjött a dízel RS. Hát ezt jól eltalálták.
170LE/350Nm nyomaték.
2007. 01 - Mivel még nagyon új nincs semmi rossz tapasztalat csak az hogy keveset fogyaszt és nagyon megy:)
A futóműve az a legeslegjobb arra megy amerre akarom majdnem mindegy a kanyarsebesség :)
2007-07 - Most kap az autó 18"-as felniket nem gyárit mert azt meguntam egy kicsit. Sajnos szélesebb gumit nem lehet tenni rá mert nem fér el pedig jót tenne neki. Viszont az új felni ET35 lesz így kicsit kijjebb lesz mint a gyári :)
A részecskeszűrő még mindig nem villant fel soha szerintem nem is fog. Viszont valamelyik nap egy kicsit lightos tempó mellett M0 100-110 6.osban 5,2l/100 km. Na ez a vicces adat:)
2008-02: Megvolt a 30 000 km-es szerviz kicsit elöbbre hozva.
Az autóval még mindig semmi baj.
Az átlagfogyasztás viszont a lightos rakpart forgalomnak köszönhetően 7 alá esett persze szépen finoman vezetve :P
2008-05-30: Ma adtam el életem eddigi legjobb autóját.
Még sose volt olyan autóm amivel 33 000km alatt nem volt semmi gond. Fáj a szívem érte..... de üzleti alapon volt a döntés.
- Nekem nem volt gondom semmivel.
- A DPF-eseknek üzenem hogy tankolják bele az OMV
- prémium dízelt és nem lesz gondjuk a koromszűrővel .)
- Apróbb műanyag zőrgések nekem is vannak de folyamatban
- a javításuk.
Duna Autó Zrt.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Superb 1.9 PDTDI | Következő autója? | új Superb 2,0 CR TDI 170 LE DSG |
Verdikt | (8.5/10) |