Autók » Skoda » Octavia (2004)

Octavia RS 2,0 TFSI

RS 2,0 TFSI

Gyerekek ez JÓ! Elötte 5 hónapig hajtottam ugyanezt, csak Dízel változatban, és rendkívűl csalódtam a Skoda gyárban (VW). A dízelt vissza adtam a kereskedőnek (akiknél rugalmasabb kereskedővel még sose találkoztam ÜRÖM SKODA, ma is vettem Tőlük egy autót :-).
Na mindegy, ez nem a reklám helye, de egy kis dicséret bele fér.
2000 óta dízel taligáim voltak, és megszoktam, hogy keveset fogyaszt és jó. Nagyon féltem a benzinestől, de az autó jobb menet teljesítménnyel bír, alul úgy megy mint a dízel, csak fent nem fogy el... Szóval a kb. 25% töblet fogyasztást meg bocsájtottam, és inkább csendesebb, erősebb autóval járok. HÁTRÁNY: Ez egy SKODA, így sajnos megnézik az utcán, de a jelet látva inkább kinevetnek mint kiálnak gyorsulni elenem a komolyabb gépek. Ami ELŐNY: Az autó 1600-6800 fordulatszám között használható, mint sport autó, tehát ott jól húzz. És hidjétek el, hogy komolyabb "sport" autókat álva hagy. Rendkívűl
kényelmes, és a stb... Mindenkinek ajánlom, akiben ég a tűzz, de nem tellik RS3-ra, vagy nem tud fent tartani egy EVO IX.-et. FOGYASZTÁS: Normális város (Budapest napközben): 11-12 liter. Város és megörülve 15-16 liter. Országút normális (150-180 km/h): 9,1-9,5liter. Országút állat módon (180-250 km/h): 13,5 liter. Többet nem tudok írni, beleszerettem!!!

- Semmi (ami a dízel RS után rendkívül meglepő)

Üröm SKODA (és ajánlom mindenkinek)

Fenntartási költség (8) Évjárat 2007
Előző autója? Octavia RS Tdi 2006 Következő autója? Audi RS3 vagy valami pusztító!!!
Verdikt (7.8/10)

Skoda Octavia 2004 (2005)