Olyan mint egy tökéletes feleség
Pénteken átvettük, hétfőn szervíz. kormány nem áll vissza egyenesbe. A gyárban rosszul szerelték föl.Kb.10 perc alatt kijavították 1500 ft. Mert ez nem garanciális hiba!?? 1 hónap után akkumlátor meghalt.A kocsit trélerrel elszállították 3 nap múlva visszakaptuk, csak lemerült az akksi.Megjegyzem bár tél volt, az autó nem állt kint a hóban, fagyban és sokat mentünk vele. Ezt elmondtam a szervízben is, mire az volt a válasz, hogy örüljek mert ha cserélni kellett volna, az fizetős met a WV nem vállal garanciát akkukra , csak 3 hónap után!? A CD havonta egyszer kiírja,CD ERROR. Ijenkor nincs hang. Sem a rádiónak, sem aCD-nek.Ráadásul baromi nagyokat dörrenek a hangszórók,minden inditásál. Akárhányszor elvittem szervízbe mire odaértem megjavult.Összességében elégedett vagyok az autóval, a csomagtartója nagy, kényelmes, a motor méretéhez képest egész jól megy,a tolató radart tudom mindenkinek ajánlani hozzá, megéri,jól végzi a dolgát.Nem úgy mint az esőérzékelős ablakörlő,azon még finomíthattak volna a tervezők. Egy egyszerű intervallum kapcsoló többet érne.A futómű kicsit feszes (japán autós),de jó. Csak hangos.Szerintem egy 4M. Ft.-os alapárrú auttóban nem a hangszigetelésen kellene spórolni.
- kormány, akkumlátor, CD.
Styevola Esztergom
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |