Okos döntés
A negyedik Octáviámat nyúzom,1.4b.75Le,1.9 Tdi 90Le,1.9PD Tdi105Le,és most újra 1.4,immáron 80Le.Olvasgatván a különböző véleményeket ,hát érdekesek.Ha tehetném Audit vennék,de nem tehetem,egyrész az anyagiak gátolnak másrész az állandó rettegés mikor tetszene meg valamelyik tolvaj bácsinak az autóm.Igy maradt az olcsóbb,de mégis rokon lehetősége.1.4.A-ból-B-be tökéletesen jó,nyilván aki ezt választja azért teszi mert erre van lehetősége,én is ezért döntöttem 2003-ban igy,használtam autópályán,városban,tökéletes volt,szerettem nem volt problémám vele 50000km.volt benne mikor lecseréltem.1.9Tdi 2004-es igazi igásló szerény étvágy és jobb teljesitmény jellemezte,itt már kicsit zavart a szürke belső,majd a család gyarapodása miatt egy szép kombi mellet döntöttem és 80000 probléma mentes km.után eladtam.2006-ban jött a fekete octavia 2-es.Megingatott az Audik iránti érzéseimbe,tényleg nagyon jó autó volt hibátlanul teljesitett,ha rosszat kéne mondanom,talán a motort nem Német autópályára tervezték,150 fölött már hangos az autó,de az elöző generációhoz képest már nagyon sok javulás tapasztalható,és a váltó,szuper.100.000km.és eladósorba került ö is nagyon sajnáltam.Most pedig ismét 1.4 tudtam mit veszek,nap mint nap felelek a nekem szegezett kérdésnek:De nem kicsi ez a motor ebbe az autóba?Nem,csak tudni kell mibe ülsz!Persze mindig arrol álmodozom,ha sok pénzem lessz,veszek egy RS-t,és a Német autópályán Audikat kergetek.Szeretem a Skodákat.
- MÉG SEMMI0
Skoda Max auto