Nekem eddig ez a legjobb!!!
3 héttel ezelőtt vettem át ezt a kényelmes "kis" autót.
Céges masina, de eddig sok autót kipróbáltam céges járműként. Minden autómra vigyáztam, mint a sajátomra és nem tudok egy típusra sem panaszkodni (Golf, Astra, Peugeot, Renault). Szalonvezető használta az M5 -nél. Automata kétzónás klíma, hűtött kartámasz, ESP az extrák amivel el van látva. A többi szerintem már természetes. A motorja húz mint az "állat" és már mentem vel 4 literes átlagot és nem 40 -nel mentünk. A csomagtere az meg leirhatatlan. Összekenem a nadrágomat, ha a leghátsó részében pakolok valamiért.
Szereltettem bele egy tolatóradart, mert a feneke kicsit magas (nem negatív kritika), és azóta bátrabban tolatok vele. Nem gyári radar, de 30 e. forintért ellátja a gyári feladatát, kijelzője pedig elfér a tükör fölé. Szürke benne a kárpit és a fém betétekkel szerintem igen dögös a belseje. A hátsó utastér is kényelmes. Viszont sajnos nem került bele a deréktámasz, és az hiányzik Nekem. Sajnos a kormány és a váltó sem kapta meg a kis bőr csomagot. (de ezzel együtt szép a belseje is).
Nyomatékos, takarékos. Nekem nagyon bejön. Ennyi pénzért szerintem az egyik legjobb vétel manapság a piacon. A gyári riasztó mág az ablakot is felhúzza, ha nyomom a bezáró gombot. :)
Most könnyűfém felnikre fáj a fogam, mert azzal már végképp szép lesz. Nekem jelenleg nagyon bejön az egész autó.
Most jöttünk meg Prágából, és 6 literből megúsztuk 160 -as tempóval. Szerintetek!?
Egy negatívumot tudnék mondani: szerintem az olajfogyása kicsit sok. 10.000 km-nél 6 dl kellett utána töltenem.
- Még semmi
Még nem voltam szervízben