Autók » Skoda » Octavia (2004)

Octavia 1.9 PD TDI

Nagy kedvencem!Octavia 2

Hat nepiteletet nezegetve tamadt egy olyan otletem hogy irok en is egy par sort az automrol,mivel latok ilyen olyant az egyiknek jo ez az octavia a masiknak meg nem,de hat szerintem ez fugg attol is milyen a sofor.En ugy kb egy eve gondoltam lecserelem az autom,azelott egy vw passat om volt 1.6 benzines de az viszonylag sokat fogyaszt ehez kepest,mondjak hogy a passat az jobb azert meg amazert,de en szemelyes tapasztalatom az hogy nem jobb egy octavianal,nekem ez is pont olyan kenyelmes es a gyari hi fi ami benne van az szuper,sokkal jobb a hangzasa mind a passatba!ulesei valamivel jobban ki vannak alakitva kenyelmesek,jo nagy csomagtere van,szep muszerfal csendes nem kopog zorog minden rajta.ami pedig a legjobban megfogott az 1.9 pd dti motor ami nagyon jol huz szerintem ez az ero ennek az octavianak elegseges na es a fogyasztasrol ne is beszeljunk,meg eddig nalam nem ment fol 5.9 literen felul a fogyasztasa,pedig jarok autopalyan is!105 lovas ugy nem is tunik olyan hu de milyen kemeny gepnek de viszont a 250 nm nyomtaekkal nagyon jol mozgatja az autot,a passatom 102 lovas volt es 148 nm nyomatekkal meg sem kozeliti az octaviat!amit meg en sem hittem volna ilyen kulombseg van.En nem azt mondom a vilag legjobb autoja de aki ilyen auton gondolkozik nyugodtan vasarolja meg mert nem fog benne csalodni!persze azert mindig kell vigyazni kitol vesszuk,ne legyen motorikusan hibas,mert akkor nem tudom milyen auto:)

- Kuplung mukodteto henger csere volt ami eddig meghibasodott,persze amikor az autot megvasaroltam akkor vezermuszij csere,olajcsere,fektarcsa csere,levego szuro csere,ami jo ha autovasarlas utan ki van cserelve!

adgarage

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző autója? passat Következő autója? octavia 2
Verdikt (9.3/10)

Skoda Octavia 2004 (2005)