Lajos... a gázolajos.
Kerestem egy kényelmes, nagy csomagterű alacsony fogyasztású masinát, mert viszonylag nagy távolságokat kellett elég gyakran megtenni. Többen ajánlották az octáviát, mert a kötelező szervizeken kívül nem kell rá költeni stb....
Mondanom sem kell, nehéz volt találni egy nem törött, keveset futott példányt, de egy ismerősön keresztül összejött a dolog.
Szerettem, mert tényleg nagy volt, 4en elfértünk benne csomagostól, pedig a hátsó lábtér nem volt valami túl nagy. A csomagtér viszont annál inkább. 3 hulla is elfért volna benne... :-)
A hangszórókat és a rádiót persze kicseréltem normálisakra, hogy ne a 'pincéből szóljon a zene'.
Ecomax ( full fapad ) felszereltségű volt alapból, de belerakattam a villanyablakokat, a tempomatot és könyöklőt is. Így már egész élhető lett.
Jöjjenek a rossz dolgok:
3 komoly számlát csinált a 2 év alatt a kötelező szervizeken kívül. Először megadta magát a rugós/teleszkópos ékszíjfeszítő. Csörgött mint állat. 30eFt bánta. Aztán a csörgésből nyihogás lett. Persze a szervizben kussban volt a bestia. Aztán egy szar esős reggel megadta magát munkába menet. Leesett a generátor tengelyről a kerék. Nagy volt az öröm..... Javítani túl drága lett volna, ezért kicseréltük kb 80eFtért. Aztán megpihent a vezető oldali ajtóban a vezérlő elektronika. Nem mentek az ablakok, a tükrők kp zár sem. Persze 1be volt minden zsúfolva, 65eFtért ki is cserélték.
Mindezek ellenére szerettem, mert a generátoros alkalmat kivéve nem hagyott ott sehol, pedig volt hogy több mint 1000km-t mentem vele 1 nap.
Aztán közelebb költöztem a melóhelyemhez és nem használtam már annyit, nem érte meg fenntartani. Eladtam. Azóta is hűen szolgálja az új gazdáját minden gond nélkül.
- Ékszíj feszítő rugós/teleszkópos tag - Generátor - Vezető oldali ajtóban a vezérlő elektronika -
Skoda márkaszervíz Keszthely
Helyi szaki.