Komfortos teve
Családosoknak ideális! Azért kezdem ezzel, mert ennek a változatnak ez a legnagyobb előnye. 1400 köbcenti nem művel csodákat, elvisz ahova kell, de semmi több. A csomagtartó viszont brutálisan nagy. elfér benne egy kisebb és egy nagyobb babakocsi, mellé még egy-két nagyobb szatyor, teljesértékű pótkerék. kampók a szatyroknak, 4 db gumi úgy fér be, hogy a kalaptartót nem kell kivenni és nem is zörög. Belül tágas a tér, főleg az én 170 cm-re. A minőség WV bár itt-ott meglepően olcsó anyagok.: az el. ablakok kapcsolójának fekete festése lekopott. A váltó hangos, bár valóban pontos. A nagy utastérben nincs lámpa középen a tetőn, így a hátul ülők csak matatnak, gyerekülést bekötni csak zseblámpával lehet. A napellenzők műanyagok, mint valami kisautóban, akár a tetőkárpit. Városban 7,8-8,2 között fogyasztott, országúton tartós 90 vagy 120 km/ó-nál még nem tudom mit remekel. Persze hozzá kell tennem, kíméletes vezetési stílussal lehet kihozni belőle a 8L körüli értéket. Előtte egy Corollát volt szerencsém használni, komfortosabb, jobban felszerelt, minőségibb érzet, értéktartóbb, az Octáviának jobb váltója és a karosszériaformából adódó csomagtérelőnye a meggyőző.
- Amióta nálam van, azóta csak a fűtésventillátor zörög 1 és 2 fokozatban, remélem gond nélkül cserélni fogják a szervízben garancia keretein belül.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | corolla | Következő autója? | biztos hogy japán |