Jelvény nélkül másra tippelnék
Lehet, hogy csak mázlista vagyok, de nekem nagy meglepetés jó irányban. Bármennyire hülyén hangzik, elég jó összehasonlítási alapokkal is csak azt tudom mondani, hogy akinek nem a jelvény számít csak javasolni tudom. Lehet, hogy az is hozzájárul ehhez, hogy elég jól felszerelt darabbal nyúzzuk egymást, csak a xenon, a napfénytető és a parktronic hiányzik belőle. Kb. fele fele arányban használom hosszú utakra autópályán (főleg emiatt cseréltem le az elődjét) és városban egyaránt. Nagyon kényelmes vezetni, szerintem a belső tér kialakítása designra és minőségre is rendkívül jól sikerült, egyáltalán nem fárasztó vele akár egy tanknyi utat (város 900km pálya 1050km 53literrel) megtenni megállás nélkül. A csomagtartója jól pakolható méretes darab. Nem rakéta, de a 105LE amivel felvértezték eddig mindenre elég volt és mellé átlagban 5.8l fogyaszt (ebből a bekapcsolt digit klima 0.7l). A motorolaj fogyasztása 46000 kilométer alatt összesen 2liter volt (Ebbe az intervallumba természetesen beleesett egy olajcsere). Amit hiányolok belőle az az ablakmosó folyadék szint visszajelzés és az ehhez szorosan kapcsolódó teleszkópos motorháztető kitámasztó, mert más okból eddig nem kellett nyitogatni. Remélem nem bízza el magát ettől az értékeléstől és még egy jó darabig hozza amit eddig megszoktam tőle. Összességében egy praktikus, kényelmes, maximálisan kihasználható, olcsón fenntartható, megbízható autó.
- Semmi
Ismerős