Autók » Skoda » Octavia (2004)

Octavia 1.6 mpi

Ismét nagyon zsír!!!

nekem ez a harmadik octaviám,szerintem mind nagyon jó az elözö modelleknél ez már korszerübb és nagyobb benne a hátsó lábtér ez csak most jelentkezett mivel nölnek a gyerekek de ebbe az ujjba kényelmesen elférünk a csomagtartó még mindig oriási. a negativuma az a5-nek nálam csak a fogyasztása de párezer megtett km- után mintha csökkent volna.kb 100000km után irok még akkor okosabb leszek. edig csak ajánlani tudom nektek. AZ ELÖZÖRÖL IS IRTAM VÉLEMÉNYT -NAGYON ZSIR CIMMEL.

- eddig még semmi szép is lenne-! annyi hogy,esö után reggel kinyitom a csomit és az oldalom összegyüjtött vizböl csepegtet egy kicsit be is,de szerintem ez nudli.

valószinü a régi szerelömhöz viszem ezt is mint az elözzö két octaviámat a márka szervizeket kerülöm nagyivben.
bár azt mondják igy elvész a garancia -!!!! de eddig az octaviákat
nálam nem kellet javitani.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző autója? octavia Következő autója? csak skoda
Verdikt (8.7/10)

Skoda Octavia 2004 (2005)