Gyuszi kedvence
Amikor megláttam, nagyon megtetszett a formája és elhatároztam, hogy veszek egyet. A brutális méretű csomagtartó láttán tátva maradt a szám! Nagyon boldog voltam, mikor az első kilóméterket tettem vele! Azóta is imádom és el nem adnám semmi pénzért, ha valami történne vele, akkor a következő kocsim is kizárólag Octavia lenne! Mivel imádom a sebességet, ezért ez a típus különösen jó választás volt! Már 2-3-ban is belenyom gázadáskor az ülésbe! Nagyon szeretem ezt az érzést! Ilyenkor érezni igazán az erejét, a fékek pedig bármikor visszafogják az autót, nem értek egyet azokkal, akik panaszkodnak a fékre!! Ez az első autóm. Stabilan tartja autópályán a 180-at és eközben sem zavaró a motor hangja, szépen dörmög! Mint mondtam, imádom a sebességet(főleg ezzel a csodával!)és már egy párszor tövig nyomtam neki, mert elkapott a hév!! Persze azért nem sokáig, mert nem szeretnék balesetet okozni és azt sem szeretném, hogy elvegyék tőlem! Mindenkinek ajánlom, mert tényleg nagyon megbízható és jó autó! Üdv: Gyuszi
- 2 első elektromos ablakemelő, azóta semmi!
A Skodák Palotájába
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |