Fehér szépség
Elhatároztuk, hogy lecseréljük az öreg Escortunkat (írtam róla:... foltos...). Nézelődtünk, mérlegeltünk, és végül maradt 3 fajta: Focus, Astra, Skoda. Kitételek: min. 1600 ccm, nagy csomagtér (kombi). Célirányosan néztük a netet, és a kereskedéseket. Elszomorodtunk! Rájöttünk, hogy a csillogás alatt, mögött sok lestrapált, széthajtott, kétes járgány van.
Nem akartunk új autót venni, mert az nagy bukta. A roncs is!!!
Tehát szalonk, nézelődés, próbálgatás, néhol próbaút.
És alku... szemrebbenés nélkül, mert nagyon átvernek. Ha van ismerős (elég ha valaki beajáll), röpködnek a kedvezmények...
Nyert a Skoda, mint kényelemben, felszereltségben, ár/érték arányban. Ha hajlandó vagy másik városba menni (30 Km!), még több mint 100000 Ft-t nyerhetsz, plussz a jobb hitel!
Tehát Móváron az ügyintézés elsőrangú! Nagyon rugalmasak, barátságosak, látszik, hogy el akarják adni az autókat.
Az 1,6-os ősmotort választottuk. Megbízható, kiforott, kevesebb hibalehetőség. Sajna a diesel nagyon drága, nem éri meg. Az autó Winter felszereltségű,+ tempomat és még pár apróság. Jól húz (bár még nem hajtjuk), de egy 6. fokozat kellene bele. Az első 1000 Km gond nélkül telt. Az első szervíz után majd írok, megosztom a tapasztalataimat.
- Még semmi
Leier Autó Mosonmagyaróvár (reméllem nem csalódok)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Escort | Következő autója? | jódarabig semmi |