Ez bejött (kopp-kopp)
Kicsit félve vettem az 1.6 -os motorral ezt az autót. Féltem, hogy kevés lesz a teljesítménye. A fogyasztását tudtam, hogy nem világbajnok, de ezzel számoltam is. Utazási mennyiségben talán kicsivel lépem át azt az évi futástelyesítményt, hogy megérje a diesel, de a traktor effekt nekem nem szimpatikus. Ez van. Gyorsulása és hegymeneti tulajdonságai megpakoltan, négytagú családdal is barátságosak. Vannak gyorsabb autók természetesen: egészségükre. Számomra megfelelően viselkedik a gázpedál noszogatására.
Nagyon kényelmes autó, a mérete meg már legendás. Elötte használtam Opel Astra, Citroen Xsara, Suzuki Swift típusú autókat (nem ebben a sorrendben), de a hátfájás mindegyikben megvolt.
Ebben a kocsiban nyomtalanul eltűnt, mondhatni: gyógyautó.
Két gyerekkel, békés természettel ideális kocsi.
A tolatóradar és a Xenon egyértelműen megéri pénzét. Aki teheti, na sajnálja értük.
Eltelt közben egy kis idő, közelítek a második év vége felé. Ez egy remekmű. Hiba még semmi. Szuper az autó.
- Zörögni kezdett 3.000 km környékén a hátsó üléstámla rögzítő zárszerkezete. Befújták valamivel, utána ismét csend honolt.
Baja, Autó Önért
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |