Elegáns családi autó
Eddig csak jókat írhatok, a fogyasztása hosszú távon 110-es tempóig 5.5-5.7l/100km, 150-nél 7-7.5l/100km 2 felnőtt+3 gyerek+tele csomagtartóval.De csak minőségi benzinnel, mert Görögországban tankoltam olcsó benzint (0.929 eur) azzal plussz 2 litert evett, s a fedélzeti komputer is csak 640 km megtehető utat írt ki a szokásos 920 helyett! A 80 paci jól viszi a vasat, de nem lehet vele versenyezni ( vagyis lehet, de nem fogsz nyerni ). A xenon és a tolatóradar nagyon megéri a pénzt. Metálfekete színben alufelnivel nekem nagyon bejön, s eleinte féltem a márkától de egyre jobban kezdem megszeretni.Ez már egy új generáció, mely felveszi a harcot az astrákkal,focusokkal,golfokkal sőt, talán jobb is. Előző autóm egy 90le astra volt, de nyugodtan ki tudom jelenteni, hogy az octavia a 80 pacival 100km/h felett jobban húz.
- Még semmi.Átvétel után az első tolatóradar folyamatosan akadályt jelzett.
Debrecen Krisztofer Autóház
A tolatóradar hibával nem tudtak mit kezdeni ( tőlük vettem az autót ), meg se nézték, csak kijelentették, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, kérjek időpontot s majd szétszedik az egész elejét a kocsinak, hátha sikerül megjavítani. De nem biztatnak semmivel, mert volt már hasonló hiba más vevőnél is, s azt sem tudják megcsinálni hetek óta.
Debrecen Seat-Skoda szerviz 4-es sz.főút
Időpontegyeztetés után 10 perc alatt rájöttek, hogy a másik szervíz rosszul szerelte fel az első rendszámkeretet, mely beleért a radar látóterébe. Garanciában orvosolva.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Astra 1.4 16v | Következő autója? | Octavia III, SuperB ? |