Diplomata
Az első Skodám, de rögtön a dízelt választottam és nem bántuk meg mert nagyon faja kis családi autó. A sofőrülés nekem egy kicsit keskeny, a feleségem viszont nem panaszkodik, azt hiszem a "fantasztikus" kis tárolórekeszek vették el a helyet az ülésből. A motor nagyon szépen adja, egy kis sportos pirostól, pirosigra is jó partner. A futómű elég jól teszi a dolgát, ámbátor hiányzik belőle egy kis kanyartartalék. A második sor egyértelműen két helyes amiért kicsit haragszom , mert a Peugeot 307sw céges ellenben szűken de elvisz 3 embert is hátul, de itt legalább egyértleműsítik Skodáék, hányan lehetünk a családban. Alapvetően egy kellemes, értéktartó, családi kombi, nagyon reprezentáns külsővel, minőségi belsővel egy kicsit szűk beltérrel. Apropó, nagyon hiányzik a hátsó traktusból az a sok kicsi tároló helyecske, ellenben elöl jól állítható a könyöktámasz.
- nagyjából semmi.
Skodák palotája, nem rossz, csak a Szokásos, azaz nem tudnak kulcsot programozni, rejtett hibát feltárni, elleneben remekül kidumálnak mindent
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | A6 | Következő autója? | Ford Mondeo |