Autók » Skoda » Octavia (2004)

Octavia 1.9 PD TDI Classic

Az ezüst Octi

Ez egy viszonylag olcsó autó,nekem nagyon bejön,szép,kényelmes,tágas,kitűnő összeszereléssel,nagyon szép műszerfallal.A váltó jó,pontos,könyen kapcsolható és a gyors váltásokat is tűri.A motor eléggé pörgős,nyomaték van bőven,kicsit hangos alapjáraton,de menetközben ez a zaj nem hallható.Fogyasztása kitűnő,városban 6-7,5-ig,közúton 4,9 jött ki 70km/h-es sebbeségnél.Autópálya 120km/h-es sebességnél 7l.Ezek kiváló adatok egy ilyen nagy autótól.Nekem bejön,ettől soha ne legyen rosszabb autóm.Előzó autóm 2002-es póló és azon volt mit javíttatni,pedig vadonat újonnan vettem,40000 km-t tettem bele 4-év alatt.Skoda auto a.s.!!!Csak így tovább!!!

- Semmi,egy izzó 1 év alatt!

BP,korrekt,gyors,megbízható,de eléggé drága a maszekhoz képest.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Megbízhatóság (10) Vezetett km 20486
Előző autója? Polo 1.2 12V HTP Következő autója? Skoda Octavia II. 1.9 PD TDI Ambiente
Verdikt (8.8/10)

Skoda Octavia 2004 (2005)