Autók » Skoda » Octavia (2004)

Octavia 1.6 MPI Ambiente

A tökéletes céges autó

Nagyon jó min?ség?, elegáns autó. Tökéletes céges autó, nagy, kényelmes, olcsó, kicsi a fenntartási költsége, még a CASCO-ja is 30-40%-kal kevesebb, mint az V. Golfnak. Nekem hiányzott a 8 hangszórós rendszer, de könnyen kiegészítettem a rendszert utólag is. Raktam rá egy krómborítást a díszrácsra, ezzel pedig elegánsá tettem.

Egyszer?, de nagyszer?.

- Mivel 2 hónapos, ezért még semmi. De az akkumulátort már cserélnem kellett (3 napos állás után nem indult el), mert a gyárilag szerelt 44Ah akkumulátor kicsi bele, minimum 55Ah vagy esetleg 60Ah kell bele a rengeteg elektromos ketyere miatt. Az autó félóránként elektromosan ellenörzi magát amikor áll, majd távirányítóval kinyitod az autót, akkor elindul a tápszivattyú, felkapcsolódik a bels?térvilágítás, és még nem indítottad el a motort. Tehát mindenkinek javaslom a 44Ah aksi cseréjét, mert télen kellemetlen lehet, ha reggel nem indul majd el.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző autója? Fabia 1.4 16V 100Le Következő autója?
Verdikt (7.2/10)

Skoda Octavia 2004 (2005)