Autók » Skoda » Octavia (2004)

Octavia 1,6 Tour

A legszebb új családtag!

Mi a párommal 2009.01.15. vettük az autót! Ez egy 1.6-os 103 le-s motorral felszerelt szépség! Mielőtt megvettük mi is sokat olvastuk ezt az oldalt és olvastam jót is és rosszat is róla. Sok ember véleményét kikértem, többek között a családtagokét és rokonokét is. Arról mindenki meggyőzött, hogy nagyon szép autó! Arról, hogy milyen megbízható már igencsak megoszlottak a vélemények! A megkérdezettek fele azt mondta, hogy Skodát ne vegyek mert mégis csak Skoda és nagyon szomjas jószág valamint nem valami megbízható! A másik fele pedig azt állította, (szerintem van is benne valami igazság) hogy nincs olyan márka amik közül ne lehetne kifogni jó, vagy rossz szériát! Végül úgy döntöttünk a párommal, hogy végignézzük az összes kereskedést és majd meglátjuk melyik típus tetszik meg nekünk és felel meg az igényeinknek! Mikor az internetet és az összes helyi kereskedést is végigjártuk, úgy döntöttünk, hogy megnézzük a Skodákat! Mikor megláttuk a márkakereskedésben az Octaviat, egyből beleszerettünk és elfelejtettünk mindent amit mondtak róla! Kb 2 hét múlva haza is hoztuk az autót és azóta is nagyon szeretjük! Idáig semmi bajunk nem volt az autóval és a fogyasztásról csak annyit tudok mondani, hogy nagyon kellemesen csalódtam benne! 300km-t mentem vele csak városban és az én vezetési módszeremmel olyan 7,5 l-re jött ki a fogyasztás míg a vegyesen 6,5-7l ! Nem mondom, azért tud 16 l-t is fogyasztani de akkor már 180-nal megyek! Szóval a fogyasztása relatív! Kinek mekkora a lába! Egyenlőre ennyi!

- Nekem még semmi hiba nem jött elő! Bár igaz még csak 2 hónapja van nálam!

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005
Megbízhatóság (9) Vezetett km 2000
Előző autója? Thalia Következő autója? Octavia
Verdikt (8.1/10)

Skoda Octavia 2004 (2005)