A csehek üdvözlete
Az autót hosszú keresgélés után választottam ki. Megnéztem a Renault Megane-t,a Toyota Corollát,a Ford Focust, és az Opel Astrát,de ez tetszett a legjobban mert ebben elférek kényelmesen (195 cm).Nagyon sokat persze nem tudok leírni, hiszen az autó még zsír új. A barátomnak egy Passatja van,de valahogy ez barátságosabb belüröl. Minden kézre esik, kényelmes az ülés bár egy kicsit keskeny az ül?lapja,de lehet hogy az én valagam nagy és nem ilyen nagy paraszgyerekekre tervezték. A motor szerintem telitalálat. Hallottam olyat,hangos,meg brummogos, nekem semmi bajom vele, egyébként a Toyota Corolla kopogósabb volt. A motorról majd úgy 200000 km után lehet érdemben beszélni, ha addig el? is jön egy két bibi akkor mi van. Egyébként én 12 évig IFÁ-t hajtottam és az els? 300000 km-ig csak olajat meg fékpofát kellett cserélni mert vigyáztam rá. Na de visszatérve a Skodára nem bántam meg a vásárlást és a formáját szépségét tekintve nem is fogom. Minden nap az az els? hogy megnézem a garázsban mert nagyon tetszik. Aki ebben az árkategóriában akar autót venni az feltétlen nézze alaposan meg,mert biztosan mem fog csalódni.
- még semmi
Kévés Auto Soltvadkert