Autók » Skoda » Octavia (2004)

Octavia 2,0 PD TDI

2,0 az 1ben: Sportosság és ELEGANCEia

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez elött a szépség elött egy 1,2es Fábiát gyötörtem, de az ehhez képest sehol nincs! Ég és föld! A 2,0 PD TDI a maga 140 pacijával, ami még egy chippel megvan "bolondítva" és így 175LE/370nm teljesítményre képes, egyszerűen megy mint a golyó!!! A fekete szín egyszerűen tökéletesen áll neki, főleg a világos bőr/szövet belsővel (ami kicsit kényes, de ha az ember rászánja az idejét a takarításra, megéri)! Egyetlen probléma volt vele, az a csúnya lejátszó! Egyszer csak fogta magát és eldurrant! Egy 10 percig pattogott és utánna jó volt! Ezt a hibát a szervízbe elismerték és egy szoftverfrissítéssel meg is lett oldva! Akkor egy kicsit a beltérről: nagyon jó! Minden a helyén van, elsőre megtalál mindent az ember! A gerinctámasz az ülésben jó dolog főleg ha az ember sokat vezet, mert legalább kényelmesebben ül! Jó hogy van a sok kis rekesz, mert kulcs, telefon, szemüveg, mindent el tud pakolni az ember! Az autó hátul is kényelmes és elég nagy a lábtér! A váltója szerintem kategórián felüli! Pontos és egyből oda ugrik ahova kell! Menettulajdonságai jók, főleg a 17es 225/45ös papucsokkal! Egy álom ez az autó! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Majd elfelejtettem! Az igaz, hogy az olajat szereti, mint azt már más is említette de 15000FT/5l ami 15000km-re kb elég, tehát nem nagy költség! Eddig csak jó vélemény van róla, de ha lesz rossz is ígérem megírom!

- Az MP3 lejátszóval volt egy apró kis malőr, de egy szoftver frissítéssel megoldották!

Vác Dunakanyar Autócentrum

A váci szervízről annyit, hogy mikor bevittem a kocsit a lejátszó miatt egyből be tudtak szorítani és nem kellett időpontot kérnem! Ez egy pozitív dolog! Ajánlom mindenkinek!

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005
Megbízhatóság (9) Vezetett km 2000
Előző autója? Fabia Következő autója? OCTAVIA
Verdikt (8.2/10)

Skoda Octavia 2004 (2005)