Van, hogy megy
Ez egy kombi, amit hárman használunk egyszerre. Gondolom részben ebből is fakadtak a problémák, mert nem vigyázhattunk eléggé rá. Másoknál talán kezesebb jószág volt, de nekünk meggyűlt vele a bajunk. De ne rohanjunk így előre.
Aki szereti a francia autókat, az szeretné ezt az autót is. Igazi hajó módjára viselkedik mindig, bár elvileg a lengéscsillapítókkal nincs gond. Belül is elég nagy a hely, bár hátul elég picinek tűnik. Rengeteg dolog belefér - egyszer 50 zsák ruha is a gyomrába fért, igaz, két perc volt lecsukni a csomagtérajtót. A motorja lomha ugyan, de keveset eszik. 5-5,5 literből ki lehet hozni, bár inkább csak hosszabb távon járunk vele, autópályán is max 120-szal. Nem is lenne semmi kifogásom az autóval szemben, ha működne és nem akarna állandóan szétesni. Többször hagyott már az út szélén - nem csak engem, a műszaki problémákból adódóan pedig már a vételár kétszeresét (400 fontért vettük) költöttük a javításokra.
- Ami apróság, de bosszantó: havonta egy izzó kiég
- Nagyobb dolgok: Szervószivattyú, kormányszervó, 2 motortartó bak a háromból eltört, generátor ékszíj többször összeveszett a motorral, és elhagyta lakhelyét, indexkar néha működik, néha nem
Miklós kft, Dabrony - a legjobb srácok
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1999 |