Autók » Skoda » Felicia (1994-2001)

Felicia 1,3 LX

Szeretnivaló kis családtag

Az autót egy kis család számára megfelel?nek tartom tágas és viszonylag megy is többször megjártam vele külföldet is az összeszerelése még mais jó hiszen nem zörög és nem esik szét de a kipufogót rövidesen meg kell hegeszteni mert hallom a zenét mindennap megyek vele én kis fenntartással vásároltam meg de egyáltalán men bántam meg csak egy kicsit felszereltebb tipust kellett volna vennem.

- Most 148000 km van benne de a kötelez? olajcseréken kivül más baja nem volt Így aztán meglehet?sen olcsón sikerül üzemeben tartani. 120000 km-nél cseréltem els? fékbetétet és az els? garnitúra gumit. 30000 km-nél cseréltem kormányzárat ekkor az asistant nem sgített s?t elsem értem és ott álltam a pécsi plázánál vasárnap este mozi után és másnap a Karg megjavitotta 25000 Ft-ért.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2000
Előző autója? wvjetta Következő autója? skoda oktavia
Verdikt (7.7/10)

Skoda Felicia 1994 (1997 - 2001)