sárga kis angyal
Valamikor Vartburg 353-as gépkocsink volt. Amikor azt elvittük a méh-be a fönököm aki akkor adta el a feliciáját uy döntöttem, hogy azt veszük meg. 5 éves volt és 52 ooo km volt benne. Szerintem, bevált gépkocsi, kevés a hibalehetöség, persze akkor csak ha normálisan bánunk vele. Egy harckocsiból is ki lehet taposni a l2 hengeres motort ha ugy bánunk vele. Általában 8o-9o között szeretek vezetni, nem akarom, hogy nekem vagy a családomnak keresztje legyen az ut mellett. Igy is van elég.
- Kb 6o ooo ezer km-nél kicseréltük az elsö hátsó fékbetéteket, a hátsót még nem kellett volna, gyergya, üzemanyag levegö szürök,féltengely gumiharang, megvétel után ujj aukumlátor 2oo5 és 2oo9-ben. ismét.4 db gumi és most van benne 9o ooo km. Most kelett takaritani a folytószelepet. Más hiba nem volt. Most már mivel már közelit a lo évhez a hátsó sárvédö iveket majd ki kell cserélni. Kis rozsdák jelenkeznek rajta. Álltalában csak föutvonalon járok, ritkán megyek 9o km felett. Nincs rá pénzem, hogy 6-8 tank benzin árát kifizessem a rendörségnek,
soha nem vittem szervizbe.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2 |
Előző autója? | – | Következő autója? | nem tudom |