Rózsaszín párduc
Hosszabb ideje készültem autót vásárolni, és tekintve, hogy az első saját kocsiról volt szó, alaposan meggondoltam - nem volt vitás, hogy Felicia lesz:-) A netes hirdetések alapos átnézegetése, ill. egy kalandos foghúzás után vettem használtan egy idősebb házaspártól, így látatlanban is várható volt a jó állapot, amiről a próbaút után jómagam is megbizonyosodtam. Az unokák által elkövetett pár karcolást leszámítva az autó külsőleg-belsőleg kiváló állapotban volt, bár csak "fapados", alapfelszereltségű, de központi zárral, téli gumikkal, rádióval. A gumikat (nyári/téli) ennek ellenére kicseréltem, az 5 év meglátszott rajtuk azért, ill. egy hónapja lecseréltem a rádiót is a gyári hangfalakkal együtt, valamint beépítettem a sebváltót többé-kevésbé takaró, rádió alatti műanyag dobozszerűséget. Az ülésekre új huzat került, kárpitokat kicsit megtisztítottam, ezen kívül más nem volt szükséges. Külön fejezetet érdemel a színe, erősen hajazik egyik mobilcégünk "színeire", de sokan éppen ezért is szeretik, nem veszik el a többi között. Mióta megvan, megjártuk vele párszor Szlovákiát, ill. pár külföldi útja volt, az egy kipufogó-leszakadást, ill. hűtővíz-elfolyást kivéve nem volt semmi gond vele, és ez maradjon is így lehetőleg, kop-kop. Párhuzamosan autózom Fabián is, ami a maga nemében talán többet tud, de ez mégis csak a sajátom. Aki pedig azt állítja, hogy nem csajozós kocsi.... van, aki a Feliciát szereti :-))
- hengerfej tömítése 4800 Ft
- kipufogó hátsó dob csere 7000 Ft
- fényszóró hidraulikus emelő beállítás 1000 Ft
- olajcsere, szűrő 5000 Ft
Szervizkönyv nem volt vezetve, így márkaszervizzel szóba sem állok, két szerelő foglalkozott eddig a kicsikével, mindkettő tökéletes munkát végzett.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1999 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 12000 |