Puritán de megbízható
2 évesen vettem az autót 1,3 millióért, az előző tulaj közel 60 ezret rakott bele főleg autópályán. Én szinte csak városban használom. Itt télen érezhetően megnő a fogyasztás, kb. 550 km.-t tudok megtenni egy tankolással. Az autóra 6 év alatt szinte semmit nem kellett költeni, megbízható. Csak műszaki előtt lát szerelőt ekkor olajat cseréltetek, utántölteni nem kellett! A 40 KW- os kis motor meglepően jól húz. A váltó a hátramenetet és az egyes fokozatot néha elég nehezen veszi. Apró rozsdafoltokat vélek fefedezni a hátsó sárvédőn és a csomagtér ajtaján.Nagyon puritán ( LX ) , az elektromos abalak, központi zár stb. nélkül megvagyok de a klíma és a szervó nagyon hiányzik.Éppen az előbbi miatt készülök megválni tőle pedig nagyon megszerettem. Sajnos a feleségem céges autója eltűnik alólunk és neki kell a klíma nem szállhat ki csutakosan az autóból.Nekem marad a busz. Nemrég nem sajáthibás balesetem volt, bontott alkatrészekből gyorsan javították. Összegezve elmondhatom, hogy véleményem szerint megbízható, olcsón fenntartható jó autó a Felícia.
- gyújtáskapcsoló
- 1 db izzócsere