Megbízható kis rozsdás
A rozsdásodást leszámolva szerintem egy egész jó autó az ában vele egy kategóriában lévő Swift mellet kifejezetten tágas és kényelmes, csak a kormány dőlésszöge szokatlan elsőre de pár km alatt megszokható.
A fogyasztás türhető olyan 7 l-ből ki lehet hozni ha nem hajszolja agyon az ember. Nem is valami sportos autó de olyan 130-cal még ellehet viselni a motor és a szélzajt is. Az alkatrészek hihetetlenül olcsók hozzá. Előtte egy Jetta I-em volt ahhoz drágábbak voltak az alkatrészek.
A megvétele óta viszont hatalmasat vesztett az árából.
- Amikor megvettem egy thermosztát és két toronygumi cserélésével keztem aminek az anyagköltsége még 5000 forint se volt. Komoly baja ameddig nálam volt nem volt. Alkatrészt pár néhányezer forintos apróságokon kívül nem kellet venni hozzá. Ami gyakori hiba hogy 10-15 ezer km-enként a folytószelepet meg kell tisztítani ée be kell állítani a szelephézagot. Ami viszont bosszantób hogy egy 5-6 éves autónak nem illene rosdásodnia. Igaz csak felületi és ha időben megcsináltaja az ember akkor nagy valószínüséggel nem terjed tovább. Igazából ez volt az ok ami miatt eladtam.
Magamnak szereltem.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2001 |