Megbízható, hűséges, szolgálatkész
A kocsit viszonylag fiatalon vettem 5 évesen, egy Samara után. Az alacsony fogyasztása nagyon tetszett, de előzni, csak rálendülésből lehetett(55Le). Az ülésben fájt a hátam, mellkasom, számomra kényelmetlen volt. A kormány és a pedálok elrendezének kényelmetlensége akkor tűnt fel, mikor beleültem egy Hondába. Igazán rosszat nem tudok róla írni, rengeteget mentem vele, soha sehol nem hagyott ott. Ha valami baja jelentkezett akkor azt jelezte előre. A futóművet gyengének tartom, a hazai utakon 50-70 ezrenként kért volna valamilyen alkatrészt. A féltengelycsuklók hamar kopogtak, többször kellett cserélnem. A toronycsapágy is kopogott, de 300000 körül már nem csoda. A motorjával semmi bajom nem volt, pedig vezérműláncot sem cseréltem rajta. Sem olajfolyás, sem csörgés, olajból nem csipegetett az nagyon bírta a strapát, igaz nem hajtottam nagyon, az oljara is figyeltem. A váltó eleinte fura volt, lötyögött, de a kulisszát kicsit megkalapáltam, aztán megszűnt. ha valamit venni kellett hozzá, az mindig érdekes volt. Valami fura dolog miatt Golf, Ibiza alkatrészek közül kellett válogatnom például a termosztát cseréjekor. Ez annyiban jó volt, hogy az árak is változatosak voltak. Általában olcsó
A rozsda miatt adtam el, egy 8 éves kocsi ne rohadjon! Egyébként megbízható, hűséges, szolgálatkész.
- Futómű teljes (Sokat ment, rengeteg pénz)
- Generátor-csapágy (1500Ft)
- Vízhőfok-mérőgomba (1500Ft)
- Termosztát (9000Ft)
- Vízhőfok - visszajelző (6000Ft)
- Féltengelycsukló évente (9000-16000Ft)
Ismrőssel szereltü, aztán már magam.
Kisvárda Skoda szalon (szelephézag állítás)
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | Samara | Következő autója? | Honda Civic |