Kicsi a bors, de erős (- üresen)
Még megvan a kis csoda, szeretjük, kivéve azt, hogy kicsike. "A" oszlop miatt nehéz a kilátás, de ez csak átszokás kérdése. Rá kell érezni a saját stílusára a kocsinak, és akkor semmi baj nincs vele. 1,3 -s motor ellenére egész jól lehet vele indulni, mondjuk ezért kell az erősebb változat. 5 fővel csomaggal viszont már nehézkesebb. A servokormány nekem hiányzik, viszont ellensúlyozza a memóriás szakaszos ablaktörlő, ami nagyon jópofa! -és hsznos. A belső kényelmi dolgok nem egy luxusautóra emlékeztetnek, középkonzolt a sebváltó köré nyugodtan tehettek volna, ez kicsit spórolósdi. Az ülések csak amiatt kényelmetlenek, hogy kicsi az autó. Ha egyedül ülök benne, akkor kényelmesen hátra lehet hajtani a támlát, és hátrahúzni az ülést.
Mindent összefoglalva nagyon jó kis aranyos gép, csak kicsi.
- hátsó lámpabúra gumitömítése hiányzott megvételkor, emiatt beázott az egész kocsi, de ez valószínű a karambolosságából adódott; hűtővíz gyorsan melegszik, utána kell tölteni; motor hidegen durrog, csak lassan kap üzemagyagot a motor, utána megugrik; index néha bedilizik
Skoda Érd
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2001 |