Autók » Skoda » Felicia (1994-2001)

Felicia 1.3 LX MPI

Fém

Imadom a kinézetét,autoformája van gyönyörü!Igaz nekem alufelnis,szinrefujttükrös,szemöldökös,szinrefujtlökösös jutott!A belseje ha lehet még a külsötöl is szebb,mai autok megirigyelhetik föleg a teljestextil! ajtokat!Kényelemröl annyit hogy Debrecenböl-Balatonfüredre 1-szer SEM kellett megállni,nem ugy mint Astra F Caravannal Debr-Komárom közt 15-percenként mert már nem éreztem a s...em meg a derekam. A moci 55 ló de kitesz magáért!Pályán 130-150-nel simán lehet autozni miközben 6.3l a fogyi,a vége 163-körül volt.Vicc de elmentem vele párszor gyorsulni,Golf 3 1.4,Astra F 1.4,Ibiza 1.4,1500-ös kocka,Grande Punto 1.2-ket lealázta!Eddig még nem hagyott ott sehol,pedig azt csinálom vele mint az állat.Szervizbe meg kell gondolni hova vigye az ember,van ahol direkt elrontják 1 nagyösszegü javitás reményében!Ha tuningolni akarják ki kell vinni Szlovákba!

- Szivosortomites,termosztat

Full auto Debrecen ,korrektek es olcsok

ROAG Ebes

Minosithetetlenul szarok,inkorrektek

Fenntartási költség (10) Évjárat 1998
Előző autója? Következő autója? Felicia 1.6
Verdikt (8.8/10)

Skoda Felicia 1994 (1997 - 2001)