Autók » Skoda » Felicia (1994-2001)

Felicia 1,3 LX

Ez egy nagyon jó autó

4-évig jártam vele dolgozni,napmint nap 50-km és még ami mellé jön(kb még enyi)de soha semmi gondom nem volt vele.A leghidegebbekben is mindig biztos volt hogy be indul.A futómüvel én megvoltam elégedve,talán egy kicsit lágy.Amotor üzembiztos,de 40KWszerintem kevés,igaz nem eszik sokat, ha nem megy110-fölé elég az 5,5.Mindent összefogva egy nagyon jó autó.Csak meg kell adni neki azt amire minde autónak szüksége van és meghálálja.Pl megfelelő szervízelés.Aki ijen kategóriában gondolkodik annak nagyon ajánlom.

- Lambda szonda,cserélve Vw utángyártottra .Tökéletesen megfelel hozzá 15000-ért.Kb120000-KM volt benne mikor cserélni kellett.Fékbetét elől 88000-nél,egyszer akksi,első torony csapágy 130000-nél.Azonkivül csak a szervizelés.

Magamnak javitottam,megtudtam csinálni mert csak olajat kellett cseréljek.

Ha mégsem boldogultam Pl-hibatároló,lambda szonda csere akkor ROLAND EBES.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1999
Előző autója? Következő autója? Fábia 1,4
Verdikt (7.3/10)

Skoda Felicia 1994 (1997 - 2001)