Autók » Skoda » Felicia (1994-2001)

Felicia 1,3 MPI KOMBI

Dolgos iparos

Fillérekből fenntartható, megbízható autó, amelyik bármikor elvisz A-ból B-be. A motor a maga 68 lóerejével pont elég, türhetően fogyaszt, viszont elég hangos. Belül fapad, de a kategóriájából nem lóg ki feltűnően a kortársai közül. A raktere óriási és jól pakolható.
A fék rendben, a futómű ugyanakkor lehetne stabilabb is, mert hajlamos a kocsi a billegésre. Parkoláskor a szervó hiányzik.
Dolgozós autónak és városba ideális választás. Ár/érték arányban az egyik legjobb kompromisszum. Nálam második kocsiként, a városi viszontágságok elviselésével veszi ki a részét a feladatokból.

- Szinte csak kopó alkatrészek. Kuplung, fék, futóműbe való cuccok, akkumulátor, gyertyák, szűrők és amit illik cserélni.
- Féltengelyt kellett javítani, mert a kiszakadt gumiharangot édesapám késve vette észre. Ezeken felül apróságok csak...
- Árak:
- féktárcsa 3000 Ft
- fékbetét előre 2000 Ft
- kuplungtárcsa 6000 Ft
- stb... iszonyat olcsó hozzá minden, gyáriban és utángyártottban is.

Családi ismerős

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999
Előző autója? 750 Következő autója? BMW 320
Verdikt (7.1/10)

Skoda Felicia 1994 (1997 - 2001)