Dizel Felda
2011 November : A Passatomat csereltem el erre a feldára,az automata váltó végett ami utólag kiderult elis romlott a köv.tulajnál-én nemakartam pénz költeni rá mert méreg drága rá minden,szóval passatot adtam,kaptam egy feldát+kp.ba hozzáfizettek.egész jó karbantartott álapotu felicia,1.9D GLX felszereltség,van 2x airbag,ABS,servo,centrál zár,elektr.ablakok,futött tukör,stb.a kocsival megvagyok elégedve bár ppassat után a kényelemröl beszélni nemlehet mert az nagyon a büdös picsába van a passathoz képest,de melóba járni megteszi,fogyasztás ojan 5-6L körül ami jó.az ön indittóval volt gondom mert lassan hajtotta a motort indittáskor ugyh.fel lett ujitva és azota nagyon jó.olajat minden 7500km kikell cserelni,kibir az 10ezret is dehat én baszok rá minden tél elött kicserélem aztán elvan az ugy.kopó cuccok,olcsók rá mint a utolsó kurvák az útszélén,ugyhogy azzal nincs gond-tipikus fizetésböl élök kocsija,a roszda már bassza a hátsó peremeknél,de levan baszva majd a szomszéd kihegeszti.elözni vele komoj dolog mert leparkettázod a gázpedált aztán dekurvára nemtörténik semmi,ugyh kurvára észnél kell lenni ha neki állsz elözni,mert ha azthiszed h tálán kiadja akkor már ráis basztál.amugy nincs vele gond elvisz ahova kell.eljött 2012 februárja a nagy picsa hideg-legalabbis nálam már hidegnek számit -17fok reggel,a geci mikor legjobban kell reggel kurvára baszik bestartolni h az ideg szét tudna baszni,felbaszom aksi töltöra,fél óramulva nagynehezen bestartol,elkéstem már mind1,átmegyek haverhoz kiderül h vmi lezabálja az aksit,hiba megtalál,kijavitt mehetünk haza,következö reggel,izzit,teker mint az állat nemsartol,kiderül h kurva sűrű a gázolaj nembir bestartolni,kis kézi gumi pumpa beszerel a gazolaj szűrő elé,reggel megpumpál - traktor feeling,majd izzit és basszameg startol :D kurva egy picsa szerkezet ez.ojan -10 fokig nincs gond,ha hidegebbek vannak,akkor tud szopatni nagyon.dehát mig jobbra nemtelik ez marad ugyh.nemis tervezek mást.majd még irok :D
- önindittó,kopó alkatrészek-fékbetétek,futómű kopó részei,azon kivül semmi komoly.
haver meg én.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1999 |