Autók » Skoda » Felicia (1994-2001)

Felicia 1,3 MPI Magic

Cicero

Egy direkt szűrővel és egy sport dobbal ő nekem a tökély!Nagyon finom kis auto,a matrica is jelzi rajt hogy egy mágus.(magic)1éve hajtom belevittem 10.000 kilométert de nem 80-as tempóval!Gyorsulása nem rossz,pörgős motor!A fűtést kegyetlenül eltalálták!Váltó elmegy!Futómű lehetne jobbis!Megbízható utitárs,sehol nem hagyott még ott!Biztonságos,a kasztni kemény nem horpad össze vissza!Nagyon kényelmes,bárhova mentem eddig nem kelett utána gyógytornára járni!Szép formája van!10-éves,az olajat nem eszi!Fogyasztása jó Kb:6.5l!3000-es fordulatfölött érezhetően húz!Maxra eddig 165-öt mentem vele,de szerintem még 170-ig bírná!Ez az első komolyabb autóm,nagyon szeretem és remélem sokáig velem marad!Tömören ennyi!Esetleg ha kérdés lenne ide írjatok: cicero.skoda@freemail.hu

- Termosztát,központizár,kalaptartó

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999
Előző autója? Uno 1.3 diesel Következő autója?
Verdikt (8.9/10)

Skoda Felicia 1994 (1997 - 2001)