Bálna lesz ez, én mondom
Komfort felszereltség: szervokormány, elektromos ablakok elöl, központi zár távirányítóval. Ennyi:)
Motor: alul nyomatékszegény, 2000-t?l olyan 5000-ig érdemes pörgetni, fölötte inkább hangos, mint er?s. Városban, télen 9l, nyáron 8l, autópályán télen 7l (130 km/h-ás átlag), nyáron 5 emberrel és 3 hétnyi (!) csomagokkal 6.5 l/100 km, 120 km/h-ás átlaggal. Nem tudok vele 80-nal menni, állandóan felkúszik 120-ra:) A h?gombán kívül nem volt vele baj, öreguras tempóhoz megfelel? (68 LE). A váltó elmegy, váltani lehet vele de nem hozza a mekkora-jó-hogy-Feliciám-van érzést. Rükvercbe rakva mindig nyikorog, nem tudjuk miért.
Belül: Elférünk 5-en. Ennyi el?nye van, dehát ez volt a szempont. Az, hogy minden igénytelen, nyiszognak az ülések m?anyag takaróelemei télen, kontakthibás a m?szerfalvilágítás, nem állítható a kormány, az ablakemel? gomjait csak a kézifék alá nyúlva lehet elérni...Bosszantó. De elférünk. Tetszett egyébként, hogy az extraként rendelhet? középkonzol rádióel?készítéssel legalább szabványos. Vettem egy rádiót, becsúsztattam, ISO-DIN-EL csatlakozót rádugtam, és m?ködik a rádió:) Beszerelés ingyen, pff.
Futóm?: billeg a kasztni, 13-as kerek vannak rajta, mit mondjak még. Kanyarodik és úthibákat elnyel:)
De hiába, egyszer hagyott ott, na ezt elmesélem: elmentem a haverokkal Finnországba. Bp.-Frankfurt-Hahn-Tampere-Oulu. A kocsi a reptéren maradt 10 napra. Amikor visszaértünk, annyira le volt szívva az akku, hogy az LCD-s óra sem ment. A riasztó a hibás, a gyári van benne. Jó, hideg volt, meg nem volt még ilyen élményem, hát legközelebb magunkkal visszük az akkut...Az ADAC 37€-ért bikázta be egy ipari tankbikázóval (egy Fiatról megpróbáltuk beindítani, de meg se nyekkent).
A szerviz vicces, Párkányban féktárcsák, olajcserék, sz?r?k 30e.
Kell el?tte egy GSI/Impreza WRX/M3, de ha a gyerekeket szeretnéd levinni a tengerre, akkor fasza.
- H?gomba - 2e
Skoda Márkaszerviz - Párkány