Az én kicsikém az én autóm!
Nagyon szerettemnagyon imádom. Jó autó! célnak megfelelő! Lehet vele menni, olcsó nem eszik sokat de jobb láb fügvénye valamennyire. De ha sietni kell szedi a lábát! És olcsó minden hozzá minden! Azon kívűl, hogy folyik az alváz védő a csomagtartónál meg a szervó más nincs vele.
Kombi révén lehajtott hátsó üléseknél annyit pakol az ember amennyit csak tud!
- Hűtő gomba, generátor fesz szabályzója. 100000 km után kezdett kotyogni a féltengely csukló, 95000km-nél volt gyertya csere, kipufogót ette meg a rozsda de egy kis cső darabbal csodát lehetett csinálni. Ami nagyon negatív, hogy a szervó szivattyú nyűszít, sajnos mostmár majdnem mindig és fölhabosítja az olajat és csupa olaj a jobb oldalt a homolokfla felső része és gyakran utánna kell önteni! Ezen egy probléma miatt nem tudok rá rosszat mondani!
- Sajnos balesetem is volt vele. Igaz az egész elejét ki kellett cserélni de egy darabba szálltam ki belőle vagyis törés tesztjét csillagos 6-ra osztályozom.
- SZALONBA TILOS VINNI!
- Mert a gatyáját ott haggya az ember, meg hülyének nézzik.
- Azt meg ki szereti????,
- Törés után a szalonba közel 1250000 ft-ot mondtak ajánlatott! Szlovákiába érdemes ki menni ha több alkatrész kell, gondolok karosszéria elemre sajnos emiatt sokunk feje fő de benne van a dologba!
Roland márka szervíz!
Inkább ne mondjak rosszat de keressen vmi normális szerelőt. Mert egy k..va égő kimenésért ne szalonba vigye az ember 4*szer annyiért.
Ja meg szalonba újjonan lett bele tettetve a vonóhorog és a villogó relét el felejtik ki cserélni!
Rokon gárazsa illetve Szentpéterszeg karosszéria terén.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Ez marad míg bírja! |