Az én hűséges társam
Csak pozitívan tudok nyilatkozni róla. Megjártuk párszor Horvátországot, kényelmes első ülések (apám Bravajához képest kategóriákkal kényelmesebb) Viszonylag nagy csomagtartó mélyen nyíló ajtóval.Kicsit nagy szélzaj.
A fűtés gyakorlatilag 500 m után forró levegőt nyom,télen a legnagyobb hidegben is szaunázni lehet benn.
Tetszik még az állítható intervallumú ablaktörlő,állitható fényszóró amik alaptartozékok voltak.
A fék nagyon jó.A váltószimering kicsit ereszt,a váltó kar enyhén lötyög de könnyen,precízen jár.
A menetdinamikája a 40 kw al nem egy sportautó,de nem is ezt vártam tőle,a horvát hegyekben így is röhögve hagytuk ott a kis méregzsák 1,0; 1,2 16v-s méregzsáknak tervezett Swiftet,Ignist,Corsát
Megbízható eddig egy akksit cseréltem 5 évnél, első gumiharangok szervízre jellemző hogy azt is műanyag kötözővel (abból is kettő toldozásával) rögzítették egy hét után lecsúszott ,még jó hogy egy hét után ránéztem és tettem rá fémbilincset.
Bal első ajtózár adta meg magát de hát minden nap használom..
Hátsó kipufogódob 7 évet bírt,kiváncsi leszek a 4200 ft-os utángyártott meddig tarja magát.
Az ablaktörlő lapát nem tudom miből van,még mindig az első,de nem csikoz ,rendesen töröl,pedi már lett feszegetve a fagyott szélvédőről.
Sajnos nem garázs lakó, ezért a fényezését a macskák,nyestek és egyébb ÁLLATOK megkarcolták.
Sajnálok megválni tőle,valószínű ilyen megbízható,olcsó,kényelmes,strapabíró autót nem találok.
- Bal első ajtózár
- Első gumiharangok