Agyonverhetetlen
Az autót nem magam választottam, céges kocsiként használtam. Ennél megbízhatóbb, igénytelenebb autót én még életemben nem láttam (kiv. trabi) Télen-nyáron elsőre indul még bűnrossz izzítógyertyákkal is, soha nem romlik el, a kopó alkatrészek fillérekbe kerülnek. Jó, elismerem hogy nem egy komplikákt szerkezet, a szervón és a centrálzáron kívül csak hely van benne, de az a kategóriához képest nem is kevés.
Egy személy városi utaztatására bőven megfelel, a fogyasztása téli csúszkáláskor sok dugóval fölment 5,5(!) literre. A kényelme átlagos de el lehet benne tölteni a napot.
A legfontosabb, hogy ez az autó mindent kibír!!!
Válogatott kínzások 1: Szórakozóhelyről hazafelé 7 személlyel, nem is lassan keresztül a városon.
Válogatott kínzások 2: Véletlenül a 45 literes tankba 20 liter benzint tankolva, majd felöntve gázolajjal közlekedés. Kicsit dadogott, de kijártuk belőle.
Válogatott kínzások 3: BP-Kaposvár-BP folyamatos padlógázzal, a végsebességet tartva.
Na hát ilyenek, plusz még a napi robot a fővárosi forgalomban, és 80.000 km alatt 0 meghibásodás!
Aki egy autót nem élvezni hanem használni szeretne csak ilyet vegyen!
Szegény autó most eladósorba került, kaptam helyette egy 1.4-es Mégane-t (2002). A Skoda után egy űrhajó, de többet fogok szerelőhöz járni az biztos.
- Gyújtáskapcsoló, motorháztetőzár
Helybéli ismerős- gyors, korrekt.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Felicia 1.3 | Következő autója? | Mégane 1.4-16V |