Autók » Skoda » Felicia (1994-2001)

Felicia 1,3 lx kat

A kis masszív

2 éve vettem, hosszas keresgélés után. Alapvetően astrát szerettem volna, de arra sajnos kevés volt a 6 kilós keret....Végül egy kereskedőnél leltünk rá. Papírjai alapján az előző 6 évben egy tulajdonosa volt és ez látszott is az autón. Nem egy kifejezett erőmű, annak ellenére, hogy ez már a 68 le-s verzió volt. Autópályán ha sikerült belendíteni, megrakva is utazot tartós 140-el, de amint meglátott egy emelkedőt, egyből vakarózni kezdett. Nagyon sokmindent kibírt. Vontattam vele 3-400 kg futókat több száz km-en keresztül, többet használtam cuccolni mint normális üzemben, ennek ellenér nem hagyott sehol cserben. A városi fogyasztása még kultúrált használatnál is 8,5-9, az autópálya 140-nél 7,5. Az alkatrészt szlovákiában gombokért adják hozzá....Megbízható, jó autó, mérteihez képest kényelmes (Teszem hozzá 194 centi vagyok). Kicsit sajnálom hogy eladtam, remélem az öreg omega -amit helyette vettem- is lesz ennyire megbízható. (per pillanat hengerfejezik.....)

- toronycsapágyak/13e/, generátor/12e/, kuplungszett-szlovákiából a gyári 15000 Ft!!!!!!/auto varga-párkány/, kormánymű-szintén kint 19 000-ért......alsó gömbfejek és még apróságok...

magyar vw szervíz, 12.ker vöröskő u

"A Béla" Budajenőn

Fenntartási költség (10) Évjárat 1996
Előző autója? vectra 1,7 td isuzu Következő autója? Opel Omega Caravan 2,3 td Intercooler
Verdikt (7.6/10)

Skoda Felicia 1994 (1997 - 2001)