Autók » Skoda » Felicia (1994-2001)

Felicia 1,9d Pick up

A "dobozos"

Örültünk mikor a régi Skoda helyett egy nap ott állt egy új..Skoda.
Miként mégis a munkánkhoz és mindennapjainkhoz tapadt,hát
örültünk neki.A vélemények azért megoszlottak a típus tulajdonságait illet?leg.Jómagam sokat használtam a városban való
álldogálásra,rövid de gyakori árubeszerz? utakra.Éppen ezért a navigáláshoz való képességet meg kellett hozzá szereznem.
"Dobozos"jellege révén ez eleinte egész érdekes feladatnak tünt, mikor a térlátással kapcsolatos alap érzékléseimet félre kellett tennem és szigorúan csak méretek és távolságok"bemérésével" kellett a feladatot megoldanom(pl:hatodik kerületi egyirányú utcában,árúval a hátam mögött,a hátsó ablakot eltakarva,türelmetlen autósokkal utánam).A raktér rövid de elég magasnak bizonyult,a tet? az meg m?anyag és ezért er?s, visszhangos koppanások és zajok kísérik az utazást, f?ként miután a köztes fülke ablaka egy téli nap el is tört.Onnantól fogva már hideg is volt.A motor indítása különösen kopogósan zajlott,az id? el?rehaladtával a dízelekre jellemz? izzítás nehézségeivel számolni kellett(télen is!).A nyomatékossága a motor méretével nem volt teljesen arányos.Vezethet?sége azért élvezetesebb volt egy kisebb méret? benzines autónak.

- Új állapota révén illet Neki nem elromlani...
- A mindennapi munkaautó használat miatt nem volt els? éveiben
- rá sok panasz,a kidolgozás nagyjából megfelelt annak,amit várhattunk t?le.Érdekes megfigyelésnek lehettünk tanúi, mikor a
- raktér teleszkóptornyainál megjelent egy évesen a festésen a halvány rozsda.

Egy volt,a város szélén, nem tudom a nevét de régen valami
autóversenyz?knek is dolgazott,azt hallottam...

Fenntartási költség (7) Évjárat 2001
Előző autója? ugyanez Következő autója? már nem lett utódja
Verdikt (6.3/10)

Skoda Felicia 1994 (1997 - 2001)