Tökéletes útitárs egy kis borssal
Munkábajárás céljából vettem. Minden nap a Sopron-Bécs-Sopron távot teljesítem vele, rendszerint egyedül és kizárólag autópályán. Útazótempóm 140 km/h körül szokott lenni, amit tökéletesen és mindenféle visszakérdezés nélkül teljesít. Természetesen nem egy sportautó, de lehetséges vele a dinamikus közlekedés. Ezt már nem tudja 3 emberrel és csomagokkal megpakolva, de még igy is lehet vele tartani a tempót. Fogyasztása természetesen ehhez igazodva 6,3-7,2 l(csomagokkal, barátokkal...) közötti, de még soha nem sikerült 8l fölé mennem, akárhogy hajtottam.
Városban nagyon-nagyon fürgén mozog, hihetetlen könnyü a parkolás, nemcsak mert kicsi az autó, hanem jó a kilátás belüle. Városi fogyasztása kb 6,5 l körüli.
Tökéletes kiscsaládos autó. Megbízható, gazdaságos, praktikus, kényelmes, külsöleg is jó megjelenésü (ez persze elég szubjektív)
Tulajdonképpen nem tudok rosszat mondani róla. Remek választás.
- Hibalista: - Magától semmi sem romlott el rajta. - -Klima gáztartálya fogyott ki - -Lengéscsillapító és gátló cseréje (építkezésekre jártam vele, ami igencsak megterhelte) - -Belemenés következtében karosszéria elemek cseréje-javítása-festése - -Légkondi hütöventilátorának cseréje (valószínü szintén az épitkezés számlájára írható)
Skoda Márkaszervíz GyörMegbízható, korrekt, gyors szervíz. Árak természetesen a márkaszervizek szintjén.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |